Info Archives - SugarBomb Perfume
Sugar Bomb Perfume

Info

4 PUNCA PEREMPUAN ‘TURN OFF’ DENGAN LELAKI

 Lumrah wanita mengimpikan lelaki idaman mereka sendiri. Tapi ramai je perempuan pilih lelaki seadanya, janji tak buat dorang turn off. Chuols tahu ke apa yang boleh buat perempuan turn off? 1) Panas baran & kaki pukul Perempuan mana je boleh handle lelaki panas baran & kaki pukul kan? Semua wanita nak kasih sayang, dimanjakan dan

Raja Muda Selangor Cemar Duli Rasmi Kilang SugarBomb

Meru, Klang – Bersempena dengan pembukaan kilang baharu SugarBomb di Meru, Klang, SugarBomb dengan berbesar hati telah menjemput Duli Yang Teramat Mulia Raja Muda Selangor Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj untuk mencemar duli sekaligus merasmikan kilang tersebut. Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj selaku Raja Muda Selangor merupakan

Kongsi Cerita: “Cancer Lymphoma Survivor” – Adilah

Mengetahui diri menghidapi kanser pada usia muda bukan satu perkara yang mudah untuk diterima, tambahan pula diri tinggal sebatang kara tanpa ibu dan ayah. Bagi tuan empunya diri, Siti Adilah Binti Abdullah, 21, pertama kali diberitahu terpaksa hidup dengan kanser limfoma pada April 2018, ia adalah berita yang terlalu perit untuk ditelan bersendirian. Namun, anak

Kongsi Cerita: “Testicular Cancer Survivor” – Hairi

Sempena Hari Kanser Sedunia, kami dari team SugarBomb berpeluang untuk temubual seorang  pesakit kanser ‘testicular’. Semoga perkongsian ini juga, sedikit sebanyak memberi kekuatan buat korang yang sedang berjuang melawan penyakit kanser. Jom baca! 

Kongsi Cerita: “Cervix Cancer Survivor” – Maisarah

Sempena Hari Kanser Sedunia, kami dari team SugarBomb berpeluang untuk temubual seorang pesakit kanser payudara. Semoga perkongsian ini juga, sedikit sebanyak memberi kekuatan buat korang yang sedang berjuang melawan penyakit kanser. Jom baca!

Kongsi Cerita: “Breast Cancer Survivor” – Fazleena

Sempena Hari Kanser Sedunia, kami dari team SugarBomb berpeluang untuk temubual seorang pesakit kanser payudara. Semoga perkongsian ini juga, sedikit sebanyak memberi kekuatan buat korang yang sedang berjuang melawan penyakit kanser. Jom baca!

Fakta Atau Auta?

Perfume? Wangi? Itu antara fakta selalu kita dengar tentang perfume. Perfume ni dapat membantu pemakai menjadi lebih yakin diri? Ya, Sudah Tentu!

Kelebihan Utama Memakai Perfume

Minyak wangi dan deodoran menjadi popular bukan kerana hanya dapat membantu melawan bau badan sahaja, malah ianya juga meningkatkan semangat.

Tips Memilih Perfume Untuk Lelaki Maskulin

Sepertimana perempuan, lelaki nak pilih perfume pun susah macam nak cari pasangan hidup ehh? Kena try perfume itu ini baru boleh dapat yang paling sesuai. So Admin share tips bagaimana nak faham jenis bau.