Sugar Bomb Perfume

4 PUNCA PEREMPUAN ‘TURN OFF’ DENGAN LELAKI

4 PUNCA PEREMPUAN ‘TURN OFF’ DENGAN LELAKI

 Lumrah wanita mengimpikan lelaki idaman mereka sendiri. Tapi ramai je perempuan pilih lelaki seadanya, janji tak buat dorang turn off. Chuols tahu ke apa yang boleh buat perempuan turn off?

1) Panas baran & kaki pukul

Perempuan mana je boleh handle lelaki panas baran & kaki pukul kan? Semua wanita nak kasih sayang, dimanjakan dan perhatian secukupnya daripada lelaki yang disayang. So, it’s a big NO to lelaki panas baran dan kaki pukul.

 

2) Curang & Suka cuci mata

Kalau dah kata suka dan sayang, kenapa mesti nak tengok perempuan lain. Betul tak? Boleh lead to overthinking dan trust issue tau. Takde perempuan dalam dunia ni suka berkongsi.

 

3) Terlalu mementingkan kawan kawan

Part ni korang kena pandai bahagikan masa dengan kawan and pasangan korang. Jangan la lebihkan kawan je. Gf/isteri korang pun nak attention korang.

 
4) Bau badan lelaki

Bau badan yang busuk bukan boleh buatkan pasangan korang makin sayang tapi sebaliknya. Jadi penting untuk lelaki jaga bau badan sendiri especially time keluar date dengan partner korang tau.

Nak lagi best korang pilih la wangian yang pasangan korang suka. So korang tak payah pening pening fikir nak beli perfume apa.

 

Wangian Exclusive Parfum Prince Collection, BlastIntense dan Hot Mess memang sesuai untuk membangkitkan rasa cinta dan menghangatkan para jejaka di luar sana. So, takde masalah turn off dah lepas ni.